Sauliaus Petručio pieno ūkis

Nuo senų senovės kiekviena gera gaspadinė, kuri turėdavo karvutę, mokėjo ir sūrį susilieti, ir sviestą susiplakti, ir kastinį išsukti. Taip ir pas mus, varškės sūrių gamyba perėjo iš kartos į kartą. Dabar prisimeni, kaip pas močiutę ankstus rytas kvepėdavo jau kaitinamu šviežiu ir raugintu pienu, o vakarienei jau tepdavai medų ar gardžią uogienę ant riekutės šviežio sūrio... Jau tada mažos akytės matė visą sūrio gamybos procesą, ir gomurys jautė sūrio skonį, todėl dabar mes stengiamės išsaugoti tą skonį, kad jis liktų toks kaip tada...

Giedrės ir Pauliaus Klapatauskų ūkis

Tai smulkus šeimos ūkis. Ūkis šioje vietoje egzistuoja daugiau nei 200 metų. Klapatauskai šio ūkio šeimininkais tapo 2010 m.  Netrukus jie įsigijo pirmą džersių veislės karvę ir ėmėsi sūrių gamybos. Ūkininkai vadovaujasi principu „pats auginu, pats gaminu, pats parduodu“. Dabar pagrindinė ūkio veikla –  savų karvių žalio (nepasterizuoto, gyvo) pieno fermentinių sūrių, tikros rikotos, natūralaus jogurto, lydyto sviesto gamyba ir pardavimas.

Natalijos ir Arūno Normantų ūkis

Arūno ir Natalijos Normantų ūkis – tai Žemaitiškas  vienkiemis, kur nuo 2004 metų auginamos melžiamos  avys, ožkos, triušiai, žąsys, kalakutai, antys, vištos. Daržai be chemijos. Tuo ir džiaugiamės, ir su kitais dalinamės.

Naujienos
Partneriai
Žiūrėk telefone

Nuskenavęs „Pieno kelias“ QR kodą, klientas yra iškart nukreipiamas į interneto puslapį su išsamiu dominančio produkto ar paslaugos aprašymu.

Norint nuskaityti QR kodą, reikia išmaniojo telefono su interneto ryšiu ir fotokamera bei specialios QR nuskaitymo programos.